Indien u dit kunt lezen, maakt u waarschijnlijk gebruik van een verouderde browser (bijvoorbeeld Netscape 4, welke al zes jaar oud is). Echter, om deze website te bekijken in de gewenste layoutt u een nieuwere browser nodig. De beste keus is waarschijnlijk Mozilla (Firebird), maar wellicht kunt u ook Internet Explorer (versie 6) waarderen. Mocht u hierover nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact op met Robbert Broersma, maker van deze site.

PIEN: kunst en antiek

De eigenaren zijn Janny Stuurman-Aalbers en Reinold Stuurman. De inkoop wordt grotendeels gedaan door Reinold, tevens gecertificeerd registertaxateur kunst en antiek. Janny en Reinold hebben al sinds 1968 een winkel in kunst en antiek en staan borg voor een verantwoorde collectie voorwerpen van zeer gevarieerde aard. Zo kunt u er zowel oude kunst en antiek vinden als kunst en gebruiksvoorwerpen van na 1900. Ook objecten uit de perioden Art Nouveau en Art Deco en ook de Fifties en de Sixties zijn in ruime mate aanwezig, maar u vindt er ook schilderijen, oosterse kunst, voorwerpen uit het Europese interieur, etnografica en alle soorten keramiek, etc. Alhoewel de winkel van zo’n 100 vierkante meter zeer vol staat, is het een mooi en esthetisch ingerichte zaak. De meeste objecten zijn heel betaalbaar, zo vindt u er al iets voor rond de 100 euro, of een paar honderd euro en de duurdere objecten zijn hooguit een paar duizend euro. Kom eens kijken, u bent van harte welkom en u wordt vriendelijk ontvangen door Janny, Pien en op zaterdag ook door Reinold.

Waar is PIEN gevestigd?

PIEN is gevestigd in de oude binnenstad van Amersfoort, Grote St. Jansstraat 1. De auto kunt u parkeren in de parkeergarage Beestenmarkt aan de Stadsring, van daaruit loopt u zo de Grote St. Jansstraat in, wanneer u geluk hebt kunt u (betaald) parkeren voor de deur.

WIJ ZIJN VAN 23 MEI T/M 29 JUNI UITSLUITEND OP VRIJDAG EN ZATERDAG GEOPEND